Syntech kerkon te punesoje staf te dedikuar per projekte e- Commerce:

AGJENT SHITJESH
Detyrat kryesore:

  • Ndertimi dhe mbajtja e marredhenieve me furnitoret.
  • Perzgjedhja e produkteve per shitje.
  • Ndertimi i urave te bashkepunimit me Brand-et.
  • Koordinimi i punes per porosine e produkteve dhe shlyerjen e pagesave.

OPERATOR PER SHERBIMIN E KLIENTIT
Detyrat Kryesore:

  • Suport online per klientin permes telefonit dhe rrjeteve sociale.
  • Regjistrim ne sistem te porosive te klientit.
  • Menaxhim i kthimeve te produkteve dhe memokredive.
  • Marketing Dixhital ne rrjete sociale.

Te interesuarit duhet te dergojne nje CV ne adresen : [email protected].