Syntech eshte vecanerisht e fokusuar ne zhvillimin e aplikacioneve te personalizuara, dizenjim databazash, arkitekture client-server dhe e-commerce.

Ne kemi ndertuar nje ekip solid me eksperte te cilet kane me shume se 15 vite eksperience ne fusha te ndryshme te IT, per te rritur potencialin inovativ te kompanise.

63

Projekte te suksesshme

22

Kliente te kenaqur

5110

Dite eksperience